ДП „Пристанищна инфраструктура” изготви промени в полза на пътническите превози у нас

17 Април 2015

С промяна в Тарифата за пристанищните такси, събирани от Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура”, правителството понижи коефициента на редукция на тонажната такса за пътническите кораби от 0,5 на 0,4.

Прочети повече

ДППИ инвестира над 6 млн. лева за възстановяване на естакадата в Шабла

06 Април 2015

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, генералният директор на ДП „Пристанищна инфраструктура“ Ангел Забуртов и кметът на община Шабла проф. Райна Бърдарева дадоха старт на възстановяването на естакадата в града.

Прочети повече

Норвежката брегова администрация на посещение в ДППИ във връзка с проект „Мониторинг и информационна система за Черно море”

25 Март 2015

Прочети повече

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията г-н Ивайло Московски участва в церемонията по спускане на вода на специализирания катер „БУЛРИС”.

19 Март 2015

Новопостроеният кораб бе официално именуван с водосвет и в присъствието на народни представители, ръководители на местни и регионални институции и много гости . Кръстница на кораба стана известната журналистка от Видин Соня Мачорска.

Прочети повече

Рехабилитация на открити складови площи в тила на западния кей в пристанищен терминал Русе-изток

17 Март 2015

Държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура" /ДППИ/, Tериториално поделение /клон/ Русе обявява обществена поръчка по реда на чл. 14, ал. 4, т. 1 от ЗОП, с предмет: „Рехабилитация на открити складови площи в тила на западния кей в пристанищен терминал Русе-изток”. Публичната покана е публикувана на Портала на обществените поръчки под №9039840 на 17.03.2015 г.

Прочети повече