ДППИ бележи победи не само на професионалното поприще

26 Октомври 2017

 

Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ извоюва купа и трето място в комплексното класиране в работническите турнири, които се проведоха под егидата на Община Русе в периода юни-октомври 2017 г. Над 240 състезатели от 30 русенски предприятия и ведомства премериха сили в състезанията по мини футбол, плажен тенис, теглене на въже, бадминтон, тенис на маса, плажен волейбол и тенис на корт. Водени от максимата „Здрав дух в здраво тяло“ в оспорваните надпревари активно се включиха и служителите от СПД „РКТ – р. Дунав“ към ДППИ, които показаха силна воля, спортен дух и отлична екипност.

Най-успешният състезател от ДППИ Момчил Белчев спечели 3 медала в състезанията по тенис на корт, плажен тенис и бадминтон. С голяма доза положителни емоции и със заслужени медали се сдобиха и Мартин Петров – плажен тенис, Боян Рашков – бадминтон, Росица Русева – тенис на корт. Мартин Петров беше избран единодушно за най-атрактивен и волеви състезател в плажния тенис, а най-активен в организацията на спортните събития беше Тихомир Иванов.

Организатор на спортните мероприятия е Работнически клуб „Спорт и здраве“ – Русе, с подкрепата на Българска работническа федерация „Спорт и здраве“.