Версия за печат

BG-Бургас

Информация за публикувана в профила на купувача обява за обществена поръчка на стойност по чл. 20, ал. 3 от ЗОП


Информацията е за удължаване на първоначалния срок за получаване на оферти

Номер на обявата

05-05-13

Дата на публикуване на обявата на профила на купувача

12.12.2016 г. 


Възложител

Национален идентификационен No (ЕИК): 130316140

BG341, Клон-Териториално поделение /ТП/ - Бургас към Държавно предприятие Пристанищна инфраструктура /ДППИ/, ул. Ал. Батенберг 1, За: Димитър Николов, България 8000, Бургас, Тел.: 056 876880, E-mail: office.bourgas@bgports.bg, Факс: 056 876881

Интернет адрес/и:

Основен адрес (URL): http://www.bgports.bg.

Адрес на профила на купувача (URL): http://bgports.bg/bg/zop/174.


Обект на поръчката

Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката

60000 лв. без ДДС

Предмет на поръчката

Подмяна и рехабилитация на съществуващ водопровод в колекто от 1-4 к.м. 1. Подмяна на старите и повредени тръби на съществуващия водопровод с нови HDPE тръби.; 2.Увеличаване на точките за захранване с вода на плавателните съдове.; 3.Увеличаване на дебита и налягането в новия водопровод. Строително-монтажните работи, които е необходимо да се извършат от изпълнителя са: Направа на отклонение от новия колектор (т.41 от работния проект) до съществуващия колектор на кея от 1к.м. до 4к.м. За целта е необходимо: да се изкопае изкоп 0.6х1 м до ъгъла между 4к.м. и 5к.м.; да се подравни основата; да се положи подложка с пясък и да се положи тръба HDPE DN160 в бетонов кожух. Изкопът пресича ел.колектор и ж.п. коловоз, затова е нужно да се мине под тях. След демонтиране на стоманените тръби от инсталационния колектор на кея той да бъде почистен. Вследствие на дългогодишната експлоатация на инфраструктурата има разрушени участъци, които е необходимо да бъдат възстановени. Да се монтира новата тръба HDPE DN160 в колектора. Да се укрепи новият водопровод при хидрантите (8 подземни и 2 надземни) със закладни части. Да се поставят спирателни кранове, да се изпита водопровода и да се замонолитят отворите с бетон В20.

Код съгласно Общия терминологичен речник (CPV)

45232150

Описание:

Строителни и монтажни работи по общо изграждане на разпределителни водопроводи


Срок за получаване на офертите

03/01/2017 , 17:30 (дд/мм/гггг, чч:мм)

Информация относно средства от Европейския съюз

Обществената поръчка е във връзка с проект и/или програма, финансиран/а със средства от европейските фондове и програми
НЕ

Друга информация

Офертата се представя в запечатана непрозрачна опаковка от участника или негов упълномощен представител или по поща/куриер. Върху плика се посочва науменованието на участника, адрес за кореспонденция, телефон и електронен адрес, наименование на поръчката. Място на подаване на офертата: гр. Бургас, ул. Княз Ал. Батенберг № 1 Комисията отваря офертите по реда на тяхното постъпване и обявява ценовите предложения. При извършване на тези действия могат да присъстват представители на участниците в обществената поръчка или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване.

Дата на изпращане на настоящата информация

29/12/2016  (дд/мм/гггг)