Версия за печат

BG-Варна

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ДП "Пристанищна инфраструктура", Клон ТП "Пристанище Варна", пл."Славейков" 1, За: Мая Казакова, РБългария 9000, Варна, Тел.: 052 684611, E-mail: m.kazakova@bgports.bg, Факс: 052 655902

Място/места за контакт: Клон ТП "Пристанище Варна"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www. bgports.bg.

Адрес на профила на купувача: www. bgports.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на настоящата поръчка е Ремонтни дейности за възстановяване на асфалтова настилка в тила на 2 к.м. - Пристанище Варна изток” . Предвиждат се изкопни работи, фрезоване, полагане на бордюри и пътни ивици, трошенокаменна настилка, оформяне на пътни банкети, профилиране на пътното платно, направа на битумни разливи, машинно и ръчно асфалтиране, повдигане на канализационни и ревизионни шахти където е необходимо, пренареждане на гранитни павета, както и други видове работи, необходими за изпълнението на предмета на поръчката.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:


ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

260000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Варна -Пристанище Варна изток

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Видовете строително-ремонтни работи да се извършат съгласно количествено-стойностната сметка, която са неразделна част от ценовото предложение на участника, при спазване изискванията на българските норми и стандарти. 2. Оферентът може да представи само една оферта. 3. За изпълнение на дейностите участникът да притежава Удостоверение за вписване в Централния професионален регистър на строителя и застраховка по чл.171 от ЗУТ. 4. При подаване на офертата участникът да удостовери липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал.1 и ал. 5 от ЗОП. 5. При сключване на договор за изпълнение, изпълнителят да представи документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, т.1 и декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП. 6. Гаранционните срокове да не бъдат по-малки от гаранционните срокове, определени в ЗУТ. 7. Срок на валидност на офертите: не по-малко от 60 /шестдесет/ календарни дни, считано от крайния срок за получаване на оферти.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. (О1) Срок за изпълнение на поръчката - тежест в комплексната оценка 30 %, максимум 30 точки. 2. (О2) Цена за изпълнение на поръчката - тежест в комплексната оценка 70 %, максимум 70 точки.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

09/02/2015 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1.Документация за участие в процедурата чрез публична покана се намира на разположение и може да бъде изтеглена от сайта на ДП „Пристанищна инфраструктура, а именно: www. bgports.bg, Профил на купувача. 2.Офертите на участниците се приемат всеки работен ден от 9:00 часа до 17:30 часа, съгласно срока посочен в поканата, в деловодството на ДП „Пристанищна инфраструктура”, Клон ТП „Пристанище Варна”, находяща се в гр. Варна, пл. „Славейков“ № 1. 3.Офертите ще бъдат разгледани от комисия за разглеждане, оценка и класиране, която ще започне своята работа в административната сградата на Клон ТП „Пристанище Варна”, находяща се в гр. Варна, пл. „Славейков“ № 1 на 10.02.2015 г. в 10.00 часа.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

09/02/2015